Krompir je okoli 1 evro za kilogram, šopek peteršilja 0,50 evra, čebula 2 evra za kilogram, šalotka 6 evrov za kilogram, česen pa 3 evre za četrt kilograma, nekje tudi 10 evrov za kilogram. Za brstični ohrovt je treba odšteti 8 evrov za kilogram, brokoli je med 2,50 in 4 evri za kilogram. Por in zelena sta okoli 3 evre za kilogram, zeleno zelje v glavi okoli 2,50 evra za kilogram. Koromač je med 3 in 4 evre za kilogram, najde pa se tudi regrat, ki je 2 evra za četrt kilograma. Solate, endivija in radič castelfranco so v povprečju po 3 evre za kilogram, radič verona je 6 evrov za kilogram. Špičasto zelje pa boste našli tudi po 1,50 evra za kilogram. Na zunanjih stojnicah tržnice je mogoče kupiti tudi orehova jedrca, stanejo 15 evrov za kilogram.nm
Kaki od 1 do 3 evrov
»Kakšnih večjih presenečenj ta teden na njivah ni, bomo pa videli, kaj bo prinesla zima,« pravi branjevka na ljubljanski tržnici. Še vedno je mogoče kupiti jagode in maline, ki so v tem času pokrite. Imeli jih bodo še do prve slane, stanejo pa med 2 in 3 evre za košarico. Muškatno grozdje lahko kupite med 3 in 5 evrov za kilogram. Cene kakija se gibljejo med 1,20 do 3 evre za košarico. Ponujajo pa tudi nešplje za 4 evre za kilogram.