Martina Breznik, Hiša Raduha: Veliko huje je bilo v času vojne v Jugoslaviji
Martina Breznik je že četrta generacija kuharic gostilne iz Luč v Savinjski dolini in velja za pionirko slovenske moderne kulinarike. V Hiši Raduha za dobro počutje gostov skrbijo sicer že od leta 1875, od začetka devetdesetih let, ko je upravljanje iz maminih rok prevzela Martina, pa je Hiša Raduha postala najprej ena boljših restavracij, nato pa še ena bolj všečnih turističnih točk v Sloveniji.
Martina Breznik: Slovenski gostje lahko pripomorejo k temu, da se turizem zažene, vsekakor pa nam brez tujih gostov ne bo uspelo rešiti sezone. (Foto: Boštjan Tacol)
Turizem se po dveh mesecih počasi prebuja. Vašo hišo obiskuje 70 odstotkov tujih gostov, predvsem iz Francije, Švice, Nemčije in Avstrije, ki iščejo zgodbe in ...