Slovensko gostinstvo se prebuja iz koronske osame, v zadnjih dneh pa najbolj odmevajo različne izjave, s katerimi gostilničarji državo prepričujejo, da jim mora bolj pomagati, saj od slovenskih gostov ne morejo preživeti. Ana Roš je za Svet Kapitala povedala: “V dolini Soče smo se v zadnjih letih dobro spoznali s slovenski gosti, ko sta Soča in Nadiža postali priljubljeni točki, brezplačno naravno kopališče. Razumem, da se je to zgodilo, saj ni nobenih pravil. Pride cel avto ljudi, plačajo pet evrov parkirnine, ves dan pečejo na žaru, pijejo pivo iz pločevink, od njih pa ostanejo le polni zabojniki smeti.”
Ana Roš, diplomatka, poliglotka in moderna kuharica avtorske hrane, že nekaj let vedno znova poskrbi za kakšno presenečenje na slovenski gostinski sceni. V zadnjih ...
Na letošnjem seznamu 50 najboljših restavracij sveta je prvo mesto zasedla restavracija Noma iz danske prestolnice Koebenhavn. Hiša Franko slovenske...
Vojaški profesionalec z zgledno 29-letno vojaško kariero. Premore veliko izkušenj na mednarodnem področju. Je samozavesten, priljubljen in strokoven....